top of page

Ons weekend vol bier, plezier en tractoren gaat van start met ons SJEURE, LEURE FIEST op zaterdag 26 september 2020, waarover later meer.

 

Op 27 september gaat Powerpull Riemst van start om 9 uur met de proeftrek. De officiële trek start rond 12 uur. De entreeprijs voor deze pulling is €8,-. De entree dient aan de kassa betaald te worden aangezien er geen entreebewijzen in voorverkoop worden verkocht. 

Er is wel een mogelijkheid om de avond van de fuif voor €12,- entree te betalen voor beide dagen.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot Powerpull Riemst. Ook het jeugdvermaak is volledig gratis toegankelijk.

Trekkertrek

Onze wedstrijd wordt gereden volgens het ITPV reglement. Wij voorzien dus ook de trekbanen van deze normen en houden ons zo aan de veiligheidsafstanden voor zowel bezoeker als deelnemer. 

Onze wedstrijd bestaat uit twee trekbanen, bijhorend twee weegbruggen en twee sleepwagens. Elke sleepwagen kan maximaal 100 tractoren laten trekken. Indien u wenst deel te nemen, raden we u aan om onze facebook en website regelmatig in de gaten te houden.

Reglement

RIEMST

ITPV reglement

Zitmaaierrace

Ook dit jaar organiseert Powerpull naast onze jaarlijkse trekkertrek een zitmaaierrace.

Een zitmaaierrace houdt in dat omgebouwde zitmaaiers tegen elkaar gaan racen. Er zal in twee verschillende klassen gestreden worden naar de overwinning in een spannende race!

Sjeure-Leure Fiest

Op zaterdagavond 26 september 2020 (de avond voor de trekkertrek) geven we het feestje van de eeuw, ons Sjeure-Leure Fiest. 

De entree voor dit feestje is €6,-.

De line-up voor dit event volgt nog.

Kids corner

Natuurlijk voorzien we ook voldoende ruimte en bezigheid voor onze kleine bezoekers. Wij stellen een springkasteel en zandbak ter beschikking waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Bijkomend hebben wij voor de actievelingen onder hun een afgesloten parcour waar met trapvoertuigen kan worden gereden. U dient wel uw eigen trapvoertuig mee te brengen...

LET OP: wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en zijn geen kinderopvang. Er zal dus geen toezicht van ons uit voorzien worden!

RodeKruis

Parkeren

Toegankelijkheid

Er is een Rode Kruis post voorzien, die de hele dag ter beschikking staat van de grote en kleine wondjes. 

Op Powerpull Riemst kunt u met uw auto parkeren, maar u kan eveneens uw fiets stallen. Letop, het parkeer terrein is onverhard en er is een kans dat uw auto hierdoor vuil wordt. Eveneens zijn wij niet verantwoordelijk voor schade en ongevallen die op de parkeerplaats gebeuren. 

Als organisatie willen wij dat iedereen toegang heeft tot ons evenement. Zo ook voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Het evenementen terrein is niet verhard, wel willen we als Powerpull Riemst u graag verwelkomen.

bottom of page